Grondwerkzaamheden Harderwijk

Grondwerkzaamheden ook bij u in Harderwijk staan vaak niet op zich. Of het nu gaat om het uitgraven van een zwembad, straatwerk of bijvoorbeeld het saneren van vervuilde grond u wilt zeker weten dat het goed en snel gebeurt. Kwaliteit, een brede dienstverlening en een zeer goede service zijn van groot belang. Als het gaat om sloopwerkzaamheden of grondwerkzaamheden voor u in Harderwijk zijn wij uw partner.
AvBeek, verhuur & aannemen van grond- sloopwerk.
Wij staan voor u klaar met een dienstverlening die breed en aanverwant is. Onze machines zijn te gebruiken bij diverse projecten en onze werkzaamheden zijn er altijd op gericht om u tevreden te stellen. Er is meer mogelijk dan u wellicht zou denken. Wij staan voor u klaar, ook met taken die misschien niet zo voor de hand liggen.

Het adres voor al uw sloop- en grondwerkzaamheden in Harderwijk en nog veel meer

Wij beschikken over machines die voorzien zijn van een overdrukunit. Dit betekent dat de druk in de cabine groter is dan daarbuiten en de machinist beschermd is tegen vervuilde lucht. Dit betekent dat als het gaat om grondwerkzaamheden voor u in Harderwijk wij u ook bij een vervuilde grond kunnen bijstaan. Slechts een voorbeeld van wat we voor u kunnen betekenen. Het is vaak moeilijk of praktisch onmogelijk om grondwerk met de hand te verrichten. Als het dan gaat om moeilijk te bereiken plekken beschikken wij over machines die door een doorgang van 68 cm passen.
Zo kunnen wij vrijwel alle denkbare grondwerkzaamheden voor u in Harderwijk aanpakken. Dit geldt ook als het gaat om onze sloopwerkzaamheden.
Onze machines zijn te voorzien van een hydraulische sloophamer en de kleinste daarvan, een minigraver past door een standaarddeur. Dit maakt het slopen van een binnenmuur of een dekvloer mogelijk.
Wees niet bang dat u blijft zitten met het puin. Ook als het gaat om het verwijderen van de rommel kunnen wij veel voor u betekenen. De combinatie van kennis en het juiste materiaal maakt van ons de ideale partner als het gaat om uw sloop- of grondwerkzaamheden in Harderwijk.

Wat kunnen we nog meer voor u doen?

Wij bieden u meer diensten dan u wellicht zou denken. Als wij bijvoorbeeld bezig zijn met uw tuin of terras dan kunnen wij ook tegels voor u leggen. Zelfs het leveren van de tegels kan via ons. Wij maken gebruik van een BE-combinatie om ons materieel bij u op locatie te brengen. Deze kan ook gebruikt worden om hele andere zaken zoals pallets met goederen of zelfs auto’s te vervoeren.
Het huren van onze machines met of zonder machinist behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Veel meer dan alleen sloop- en grondwerkzaamheden voor u in Harderwijk.
Neem gerust contact met ons op om uw mogelijkheden te bespreken.

Grondwerkzaamheden Harderwijk Grondwerkzaamheden Harderwijk Grondwerkzaamheden Harderwijk

Grondwerk Arnhem | AvBeek grond-sloopwerkGrondwerkzaamheden Harderwijk

Grondwerk Amersfoort Grondwerk Apeldoorn Grondwerk Arnhem Grondwerkzaamheden Harderwijk Grondwerkzaamheden Veenendaal


Arnold van Beek
Grond & Sloopwerk

Plaggenweg 21
3774 RN Kootwijkerbroek
06 51303477 info@grond-sloopwerk.nl

[clear]