Grondwerk Apeldoorn

Ook als het gaat om grondwerk in Apeldoorn doet u er goed aan te kiezen voor een partner die u meerwaarde kan bieden op alle relevante vlakken. Grondwerk in Apeldoorn of waar dan ook staat zelden alleen. Sloopwerk is vaak een logische volgende stap bij zeer veel grondwerkzaamheden. Of het nu gaat om het verwijderen van oude fundamenten of hoe om te gaan met een vervuilde grond, wij pakken het voor u aan.
AvBeek, verhuur & aannemen van grond- sloopwerk.
Onze dienstverlening is in de basis grondwerkzaamheden en sloopwerk. Daar houdt het echter niet mee op. Dankzij onze brede ervaring en kennis is het bijna niet voor te stellen dat we u niet kunnen bijstaan als het gaat om sloop- en grondwerk bij u in Apeldoorn. De machines en toebehoren die gebruikt worden bij deze werkzaamheden stellen ons in staat om u ook op andere vlakken bij te staan.

Een partner voor al uw sloop- en grondwerk in Apeldoorn

Stel u wilt een zwembad laten uitgraven en de grond blijkt vervuild te zijn met bijvoorbeeld asbest. Als wij voor u aan het werk zijn, dan kunnen we ook dit probleem vakkundig voor u aanpakken. Wij beschikken over machines met een overdruk unit. Dit zorgt ervoor dat de druk in de cabine hoger is dan daarbuiten en daardoor kan er geen vervuilde lucht naar binnen komen. Slechts een voorbeeld van onze omvattende dienstverlening.
Niet alleen zijn wij het adres voor u als het gaat om grondwerk in Apeldoorn. Maar, doordat onze graafmachines ook te voorzien zijn van hydraulische sloophamers kunnen we ook het nodige sloopwerk voor u aanpakken.
Met een minigraver, die door een standaard deur past, kunnen we zelfs bij u in huis sloopwerk verrichten. Een dekvloer of binnenmuur is zo verwijderd. Wilt u de grond in uw tuin egaliseren voor een nieuw terras? Wij kunnen dit voor u verzorgen. Zelfs het aanleveren en, indien gewenst, het leggen van de tegels behoort tot de mogelijkheden

Hoe zit het met het puin?

Niet alleen zijn wij uw aangewezen partner als het gaat om sloop- en grondwerk voor u in Apeldoorn ook het vervoer van onder andere puin kunnen wij voor u aanpakken. Ideaal als u bouwmaterialen van A naar B wilt vervoeren. Wij zorgen ervoor dat dit snel gebeurt. We moeten onze machines natuurlijk ook kunnen vervoeren. En dit geeft ons ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld uw auto(‘s), pallets met goederen en nog veel meer te transporteren.
Niet alleen kunt u bij ons terecht voor sloop- en grondwerk voor u in Apeldoorn, maar ook voor het huren van de machines.
Ons uitgebreide park aan machines en apparatuur geeft u iedere kans om uw project tot een succes te brengen, ook de machinist kan hierbij inbegrepen zijn.

Grondwerk Apeldoorn Grondwerk Apeldoorn Grondwerk Apeldoorn

Grondwerk Apeldoorn | AvBeek grond-sloopwerkGrondwerk Apeldoorn

Grondwerk Amersfoort Grondwerk Apeldoorn Grondwerk Arnhem Grondwerkzaamheden Harderwijk Grondwerkzaamheden Veenendaal


Arnold van Beek
Grond & Sloopwerk

Plaggenweg 21
3774 RN Kootwijkerbroek
06 51303477 info@grond-sloopwerk.nl

[clear]