Grondwerk Amersfoort

De vraag naar grondwerk ook in Amersfoort kan om zeer veel verschillende redenen zijn. De aanleg van een zwembad of het verwijderen van asbesthoudende grond zijn slechts twee voorbeelden van grondwerk die men in Amersfoort kan tegenkomen. De basis van deze twee voorbeelden is in grote lijnen hetzelfde. Toch denkt u misschien dat u hier twee verschillende bedrijven voor nodig heeft, aangezien we het toch over asbest hebben. Als het gaat om grondwerk voor u in Amersfoort voor vrijwel alle denkbare scenario’s bent u bij ons aan het juiste adres.
AvBeek, verhuur & aannemen van grond- en sloopwerk.
Het komt vaak voor dat het om meer gaat dan alleen het werken met de grond. De combinatie met sloopwerk is voor de hand liggend. Ook voor sloopwerk, de verhuur van apparatuur (met of zonder machinist) en het aanbod van transport bent u bij ons ook aan het juiste adres.

Het adres voor sloopwerk en grondwerk voor u in Amersfoort

Of het nu gaat om het uitgraven van een bouwput of zelfs de aanleg van een riool door te kiezen voor een partner die staat voor service, kwaliteit en brede mogelijkheden zult u in alle aspecten het voordeel onderkennen. Wij beschikken over de nodige machines die u alle kansen geven om ook uw grondwerk of sloopwerk in Amersfoort snel en goed af te ronden.
Mocht bijvoorbeeld blijken dat er asbest in de grond zit dan hoeft u zich geen zorgen te maken dat er een derde bedrijf moet bijkomen. Wij beschikken over machines met een overdrukunit. Dit zorgt ervoor dat er geen vervuilde lucht in de cabine kan komen. Ook deze werkzaamheden pakken we voor u aan.
Naast grondwerk zijn wij ook het adres voor sloopwerk voor u in Amersfoort. Door het gebruik van hydraulische sloophamers op onze graafmachines kunnen wij een breed scala aan sloopwerkzaamheden aanpakken. Met een minigraver kunnen we door een standaard deurformaat rijden en ook in huis efficiënt sloopwerkzaamheden voor u verzorgen.

Onze brede dienstverlening

In de jaren dat wij actief zijn, hebben we onze dienstverlening op passende wijze uitgebreid. Zo kunt u bij ons terecht om de grond in uw tuin klaar te maken voor het betegelen, maar ook de tegels leggen kunnen wij voor u aanpakken.
Onze werkzaamheden veroorzaken over het algemeen behoorlijk wat puin. Onze machines zijn eenvoudig in te zetten voor het transport van dit puin, zodat u niet met de rotzooi blijft zitten. Ook onze machines transporteren wij zelf naar iedere locatie. Dit betekent dat u ons ook kunt aanspreken voor het vervoeren van onder andere auto’s, pallets en nog veel meer.
Wij bieden u ook de mogelijkheid van het huren van de machines zelf. Met of zonder machinist. Neem contact op om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen als het gaat om sloop- en grondwerk voor u in Amersfoort en nog veel meer.

Grondwerk Amersfoort Grondwerk Amersfoort Grondwerk Amersfoort

Grondwerk Amersfoort | AvBeek grond-sloopwerkGrondwerk Amersfoort

Grondwerk Amersfoort Grondwerk Apeldoorn Grondwerk Arnhem Grondwerkzaamheden Harderwijk Grondwerkzaamheden Veenendaal


Arnold van Beek
Grond & Sloopwerk

Plaggenweg 21
3774 RN Kootwijkerbroek
06 51303477 info@grond-sloopwerk.nl

[clear]